Πιστοποιημένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα: www.alkitos.com

Πιστοποιημένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα: www.alkitos.com

 To Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.alkitos.com μόλις πέρασε με απόλυτη επιτυχία την διαδικασία πιστοποίησης TrustOnline και πλεόν μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με απόλυτη ασφάλεια.

Η Alkitos.com αντιπροσωπεύει μια νέα ομάδα ατόμων, που ταξιδεύουν και εμπνέονται από τη γαστρονομική κουζίνα της Μεσογειακής γης. Για μας η γεύση αποτελεί έναν τρόπο επικοινωνίας,ένα μοναδικό τρόπο για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε στην καρδιά του άλλου. Έχοντας εμπειρία πάνω σ’ αυτόν τον τομέα η Alkitos αποσκοπεί στο να σας μεταφέρει και να σας ξεναγήσει σε ένα μοναδικό κόσμο με βασικό προορισμό την απόλαυση γεύσεων. Στόχος μας είναι το πάντρεμα ελληνικών παραδοσιακών και μεσογειακών γεύσεων σε μια πιο σύγχρονη και εναλλακτική προσέγγιση. Η αγάπη μας για την Ελληνική γη και τα προϊόντα της συνάμα με το μεράκι που μας διακατέχει, οδηγούν σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Κάθε μας προϊόν θα εκπροσωπεί αρώματα και γεύσεις από κάθε γωνιά της ελληνικής γης, αρκεί να είστε έτοιμοι να παρασυρθείτε σε μια αέναη εξερεύνηση ανεπανάληπτων γεύσεων.

Επίσης οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μεσογειακά προϊόντα από την alkitos.com , τα οποία μέσω του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” θα διανέμονται στις Ελληνικές Μητροπόλεις για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.