Ειδική Προσφορά για τα Eshops που μετέχουν στο 4ο Συνέδριο e-Business World & Social Media World

Ειδική Προσφορά για τα Eshops που μετέχουν στο 4ο Συνέδριο e-Business World & Social Media World

To σήμα πιστοποίησης Trustonline θα είναι Χορηγός στο 4ο Συνέδριο e-Business World & Social Media World στις 15 Σεπτεμβρίου στο Divani Caravel με μια ειδική προσφορά για όλα τα Eshops που μετέχουν σε αυτό.

 
Λίγα Λόγια:
Το φετινό συνέδριο eBusiness & Social Media World έχει ως στόχο να βοηθήσει τα eShops και γενικότερα τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν στο συνεχώς μεταλλασσόμενο χώρο του eCommerce και να κερδίσουν μεγαλύτερο wallet share του πελάτη.  Αυτό θα το επιτύχει μέσω της παρουσίασης και ανάλυσης των σύγχρονων και μελλοντικών τάσεων του χώρου, των κατάλληλων τεχνολογικών εργαλείων και λύσεων και των πετυχημένων στρατηγικών και βέλτιστων πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί σε διαφορετικά industries.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του eBusiness, του Internet, του ψηφιακού marketing, των μεταφορών, των πληρωμών, του security, των logistics και του supply chain.
 
Ειδική Προσφορά Trustonline:
To Trustonline προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή αξίας 50€, έως και τέλος Σεπτεμβρίου, σε όλα τα Eshops που μετέχουν στο 4o Συνέδριο e-Business World & Social Media World στις 15 Σεπτεμβρίου στο Divani Caravel. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες, που αφορούν την Ειδική Προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102708099 ή με email στο info@trustonline.gr